Nyelv választása


A következő adatok független minősítő szervezetek, (Tüv Rheinland, Tüv Österreich, Ingenieurschule Biel) illetve a Security Chain Company tesztjeinek eredményein alapulnak.

A Iceman Z-család az Iceman Z6 hóláncokból (személyautókhoz), az Iceman Z8™ hóláncokból (kisteherautókhoz) és az Icebear Z™ hóláncokból (teherautókhoz és buszokhoz) áll. Mindegyik termékvonal meghatározó előnyökkel rendelkezik a hagyományos hóláncokkal szemben.


Térköz esetek

Iceman hólánc belső méret

A Z-család termékei szűk kerékjárati ívvel rendelkező, modern gépjárművekhez is használhatóak. A kis belső bowden vastagság miatt, kisebb teret foglal el a gumi belső peremén, mint a hagyományos hóláncok. Az Iceman Z6™ hóláncok speciálisan azokhoz a járművekhez lettek kifejlesztve, melyek a gumi belső peremén szűk térközzel rendelkeznek. Ezeknek a hóláncoknak mindössze 6mm helyre van szükségük a gumi belső peremén.


Egyszerű szerelhetőség

Ha van választási lehetőség, akkor mindenki szeretné a ruhája összekoszolása nélkül, minél kevesebb idő alatt felszerelni a hóláncot. Az SCC Z hólánc családja ennek fényében lett kialakítva, ami gyors és egyszerű szerelhetőséget biztosít. Az Iceman Z6™ és Z8 hóláncok szereléséhez sem az autó megmozdítására, sem a lánc után feszítésére nincs szükség.


Minimális menetzaj

A Z hólánc család a fémgörgők-, a gumi feszítők-, és a Z-mintázat kombinációjának köszönhetően csendes utazást biztosít.


Könnyű súly

A Z hólánc család termékeinek könnyű súlya (a hagyományos láncok súlyának majdnem fele) a szerelést és az autó kezelését is jelentősen megkönnyíti.


Tartósság

Iceman hólánc tartósság
Az SCC hóláncokhoz használt erős fémötvözet rendkívül hosszú élettartalmat biztosít a Z hólánc család termékeinek. Ezzel együtt, az Iceman hólánc család termékei nagyobb sebességnél is biztonságosan használhatóak, mint a hagyományos hójáró eszközök.

 


Kiegészíti az ABS rendszereket

Iceman hólánc Z mintázat, nyom


A Z-mintázatnak köszönhetően az abroncs és a sodrony-bowden is állandó kapcsolatban vannak az út felszínével, ami biztosítja a szükséges úttartást bármilyen körülmények közt. Ez különösen fontos változékony útviszonyok és ABS fékrásegítővel rendelkező járművek esetében.


A gépjármű károsodásának esélyei

Minden hójáró eszköz kopik és repedések keletkeznek rajta, attól függően, hogy hogyan használják. Egy sodrony bowden elszakadása sokkal kevesebb kárt okoz a gépjárműben, mint ha az egy hagyományos hólánccal történik. Csak a könnyű súlyú kábel bowden sodrony marad a keréken, de a kapaszkodó gyűrűk leesnek.


Alkalmazhatóság

A szélesebb körű alkalmazhatóság annyit tesz, hogy ugyanaz a hólánc nagyobb eséllyel használható továbbra is gumi- vagy autócsere esetén.

Kosár

Kihangosító webáruház, kihangosító vásárlás A kosár üres!

Belépés - Regisztráció

Kizárólag viszonteladó partnereinknek.
(Ha Ön nem viszonteladó partnerünk, nem szükséges regisztrálnia!)

Hírfolyamok

Feliratkozás hírlevélreLeiratkozás
 

Fő értékesítési pontok:

Szaküzleteink Budapest XI. és III. kerületeiben:

További, cégünk által forgalmazott márkák:

THULE autós tetőcsomagtartó és csomagtartó rendszerek

BURY Bluetooth kihangosító és mobiltartó rendszerek

CARGOBAR kamion felszerelés, rakományrögzítés

Thule csomagtartó, tetőcsomagtartó, Thule tetőbox és síbox, Thule kerékpártartó, Thule síléctartóUtazáshoz, sportoláshoz egész évben kíváló segítséget nyújtanak a THULE autós csomagtartó, szállító rendszerei, melyek megnövelik gépkocsija csomagterét. Amit el tud képzelni, azt a THULE rendszereivel el is tudja szállítani. Minden saját felszerelése önnel lehet, bármerre is indul. Cargobar kamion és teherautó felszerelés - rakományrögzítésAz autóban való mobiltelefon használat nem csak szabálytalan, de ténylegesen balesetveszélyes is. A BURY autós kihangosítók használata lehetővé teszi a sofőr számára, hogy vezetés közben is telefonálhasson anélkül, hogy figyelmét elvonná a telefonkészülék kezelése. Cargobar kamion és teherautó felszerelés - rakományrögzítésAz új CARGOBAR kamion és teherautó felszerelések és tartozékok rugalmas felhasználásuknak és nagy teherbírásuknak köszönhetoen kiváló segítséget nyújtanak a mindennapos szállítmányozás nehéz, fizikai feladatainak elvégzéséhez.
>> Tovább >> Tovább
>> Tovább

Médiapartnereink: