Nyelv választása

Tippek és praktikák

::
Mindig figyelmesen olvassa át a gépjármű kézikönyvében a hóláncok szerelésére vonatkozó részt, még a felhelyezés előtt. Mindegyik hólánc idővel elkopik/elhasználódik. Ugyanígy a helytelen használat, rossz méret, hibás felhelyezés is a hólánc elszakadásához, annak működésképtelenné válásához vezet.
::
A láncszemeket helyettesítő acél gyűrűk hosszas használat után széttöredeznek (különösen, ha nem jeges vagy havas útviszonyok közt használják) és elkezdenek leválni a kereszttartó bowdenről. A lánc ezt követően is használható, de mindenképp javításra vagy cserére szorul, még azelőtt, hogy annyi acél gyűrű esne le, hogy a bowden közvetlenül érintkezik az útfelszínnel. Ez általában akkor következik be, ha az acél gyűrűk 30%-a már leesett.
::
Ha egy keresztborda törik- vagy szakad el, azonnal álljon meg és vegye le vagy cserélje ki a láncot vagy a keresztbordát!
::
A hólánc sima fele (TIRE SIDE) nézzen a gumi felé. NE lépje túl az 50 km/h sebességet és minél kevesebbet használja a hóláncot hó- és jégmentes utakon!
::
Kerülje a kerekek kipörgetését és induljon lassan!
::
Fékezés közben ne engedje blokkolni a kerekeket! Az ABS nélküli autóknál a legjobb fékezési technika, a pumpálós fékezés.
:: Kerülje a hirtelen manővereket. A sebességét az útviszonyoknak megfelelően válassza meg. A fékezés és a kanyarodás a téli vezetés legveszélyesebb elemei.
:: A hólánc használata után öblítse le azt és kezelje valamilyen univerzális kenőanyaggal, mielőtt eltenné! Így megelőzheti a rozsdásodást és hosszú élettartalmat biztosíthat a terméknek.
:: Vezessen előrelátóan! A hóláncok javítják a jármű úttartását, de nem teszik önt sebezhetetlenné.
:: Autójának vezetési tulajdonságait befolyásolhatja a hólánc használata (pl.: havas utakon hosszabb fékút). Ezen változásoknak megfelelően vezessen!
:: Távolítsa el a dísztárcsákat! Azok a felnik, amelyek a gumi peremén túlnyúlnak, összekarcolódhatnak a hólánc használata során.

Kosár

Kihangosító webáruház, kihangosító vásárlás A kosár üres!

Belépés - Regisztráció

Kizárólag viszonteladó partnereinknek.
(Ha Ön nem viszonteladó partnerünk, nem szükséges regisztrálnia!)

Hírfolyamok

Feliratkozás hírlevélreLeiratkozás
 

Fő értékesítési pontok:

Szaküzleteink Budapest XI. és III. kerületeiben:

További, cégünk által forgalmazott márkák:

THULE autós tetőcsomagtartó és csomagtartó rendszerek

BURY Bluetooth kihangosító és mobiltartó rendszerek

CARGOBAR kamion felszerelés, rakományrögzítés

Thule csomagtartó, tetőcsomagtartó, Thule tetőbox és síbox, Thule kerékpártartó, Thule síléctartóUtazáshoz, sportoláshoz egész évben kíváló segítséget nyújtanak a THULE autós csomagtartó, szállító rendszerei, melyek megnövelik gépkocsija csomagterét. Amit el tud képzelni, azt a THULE rendszereivel el is tudja szállítani. Minden saját felszerelése önnel lehet, bármerre is indul. Cargobar kamion és teherautó felszerelés - rakományrögzítésAz autóban való mobiltelefon használat nem csak szabálytalan, de ténylegesen balesetveszélyes is. A BURY autós kihangosítók használata lehetővé teszi a sofőr számára, hogy vezetés közben is telefonálhasson anélkül, hogy figyelmét elvonná a telefonkészülék kezelése. Cargobar kamion és teherautó felszerelés - rakományrögzítésAz új CARGOBAR kamion és teherautó felszerelések és tartozékok rugalmas felhasználásuknak és nagy teherbírásuknak köszönhetoen kiváló segítséget nyújtanak a mindennapos szállítmányozás nehéz, fizikai feladatainak elvégzéséhez.
>> Tovább >> Tovább
>> Tovább

Médiapartnereink: