Nyelv választása

Iceman Z8 hólánc szerelése


Iceman Z8™ hólánc logo

Az Iceman Z8™ hólánc bemutató videója:

Get the Flash Player to see this player.

Az Iceman Z8™ hólánc felszerelése:

1. A gumiabroncs elé (haladási irányban) terítse ki a talajon az Iceman Z8™ hóláncot „V’’ alakban. A bowden-összekötő csatokon a feliratot nézze meg! A „Tire-side” (kerék-oldal) felirat legyen felfelé.
Hólánc V alakban a talajon
2. A „V’’ alakban kiterített Iceman Z8™ belső részét (a „V’’ belső szárát) a gumiabroncs mögött húzza át, úgy hogy az Iceman Z8™ palástja a gumiabroncsot közrefogva terüljön ki a talajon.
A hólánc áthúzása
3. Az Iceman Z8™ belső (folytonos) bowdenjének két végén lévő kapcsot a gumiabroncs tetején kapcsolja össze, majd a belső, már összekapcsolt csatba futó láncsorok külső végét megfogva a belső kapcsot csúsztassa hátra, a kerék belső oldalához.
Hólánc belső kapocs összekapcsolása
4. Az abroncs külső oldalán lévő két szakaszra osztott bowden felső, fekete kapcsát kapcsolja össze (csak derékszögben elforgatva tudja megtenni) és után a rendezze el a kerék felületén a láncot.
Hólánc külső, felső kapocs összekapcsolása
5. Az abroncs külső oldalán lévő két szakaszra osztott bowdent alul is kapcsolja össze derékszögben.
Hólánc külső, alsó kapocs összekapcsolása
6. A gumi feszítőgyűrűt helyezze fel az abroncs külső oldalán lévő összekapcsolt bowdenre. A gumigyűrűn lévő akasztókat átlósan rögzítse.
Hólánc feszítő gumi felhelyezése

Az Iceman Z8™ hólánc levétele:

A belső kapcsot akkor lehet könnyedén szétakasztani, mikor a kerék tetején helyezkedik el. A kerék külső oldalán lévő kapcsok közül a fekete színű helyzete mutatja a belső (nem látszó) oldalon lévő kapocs helyzetét. Akkor érdemes elkezdeni a leszerelést, mikor a külső oldalon, a fekete kapocs felül (a talajtól legtávolabb) áll. Az Iceman Z8™ hólánc levételéhez fordított sorrendben kövesse a felszerelés lépéseit.

Kérjük, a téli utazás előtt végezzen próbaszerelést, ezzel is biztosítva, hogy a havas utakon jó útitársa legyen Önnek az Iceman Z8™ hólánc!

Kosár

Kihangosító webáruház, kihangosító vásárlás A kosár üres!

Belépés - Regisztráció

Kizárólag viszonteladó partnereinknek.
(Ha Ön nem viszonteladó partnerünk, nem szükséges regisztrálnia!)

Hírfolyamok

Feliratkozás hírlevélreLeiratkozás
 

Fő értékesítési pontok:

Szaküzleteink Budapest XI. és III. kerületeiben:

További, cégünk által forgalmazott márkák:

THULE autós tetőcsomagtartó és csomagtartó rendszerek

BURY Bluetooth kihangosító és mobiltartó rendszerek

CARGOBAR kamion felszerelés, rakományrögzítés

Thule csomagtartó, tetőcsomagtartó, Thule tetőbox és síbox, Thule kerékpártartó, Thule síléctartóUtazáshoz, sportoláshoz egész évben kíváló segítséget nyújtanak a THULE autós csomagtartó, szállító rendszerei, melyek megnövelik gépkocsija csomagterét. Amit el tud képzelni, azt a THULE rendszereivel el is tudja szállítani. Minden saját felszerelése önnel lehet, bármerre is indul. Cargobar kamion és teherautó felszerelés - rakományrögzítésAz autóban való mobiltelefon használat nem csak szabálytalan, de ténylegesen balesetveszélyes is. A BURY autós kihangosítók használata lehetővé teszi a sofőr számára, hogy vezetés közben is telefonálhasson anélkül, hogy figyelmét elvonná a telefonkészülék kezelése. Cargobar kamion és teherautó felszerelés - rakományrögzítésAz új CARGOBAR kamion és teherautó felszerelések és tartozékok rugalmas felhasználásuknak és nagy teherbírásuknak köszönhetoen kiváló segítséget nyújtanak a mindennapos szállítmányozás nehéz, fizikai feladatainak elvégzéséhez.
>> Tovább >> Tovább
>> Tovább

Médiapartnereink: