Nyelv választása

Icebear Z és Icebear Z Pro hóláncok szerelése


Icebear Z™ és Icebear Z Pro™ hólánc logo

Az Icebear Z™ és az Icebear Z Pro™ hólánc bemutató videója:

Get the Flash Player to see this player.

Az Icebear Z™ és az Icebear Z Pro™ hólánc felszerelése:

1. Terítse az abroncsra az Icebear Z™, vagy az Icebear Z Pro™ hóláncot úgy, hogy a sárga kampók az abroncs külső oldalára essenek és a csatok síma odalai ("Tire Side" felirattal) feküdjenek fel az abroncs oldalfalára.
Hólánc V alakban a talajon
2. Mozdítsa el a kereket negyed fordulattal (guruljon előre fél métert a gépjárművel), hogy az abroncs a hólánc palástra guruljon.
A hólánc áthúzása
3. A belső kék bowden végein lévő csatot kapcsolja össze (a belső bowden végei ekkor még könnyen összehúzhatóak)
Hólánc belső kapocs összekapcsolása
4. Kapcsolja össze a külső oldali bowden-csatokat is.
Hólánc külső, felső kapocs összekapcsolása
5. A külső oldalon lévő sárga kampókra átlósan akassza rá a feszítő gumigyűrűt. Használja a feszítő szerszámot is, aminek a vége a kampókra akasztható és a szerszámora húzva a feszítő gumi gyűrűt, a gyűrű könnyedén a kampókra csúsztatható. Hólánc külső, alsó kapocs összekapcsolása
6. Már indulhat is tovább, utánfeszítésre nincs szükség!
Hólánc gumi feszítő felhelyezése

Az Icebear Z™ és Icebear Z Pro™ hólánc levétele:

A belső kapcsot akkor lehet könnyedén szétakasztani, mikor a kerék tetején helyezkedik el. A kerék külső oldalán lévő kapcsok közül a fekete színű helyzete mutatja a belső (nem látszó) oldalon lévő kapocs helyzetét. Akkor érdemes elkezdeni a leszerelést, mikor a külső oldalon, a fekete kapocs felül (a talajtól legtávolabb) áll. Az Icebear Z™ és Icebear Z Pro™ hólánc levételéhez fordított sorrendben kövesse a felszerelés lépéseit. Ha már a talajon kiterítve helyezkedik el az Icebear Z™, vagy az Icebear Z Pro™ hólánc, egyszerűen hajtson le róla a gépjárművel.

Kérjük, a téli utazás előtt végezzen próbaszerelést, ezzel is biztosítva, hogy a havas utakon jó útitársa legyen Önnek az Icebear Z™ és az Icebear Z Pro™ hólánc!

Kosár

Kihangosító webáruház, kihangosító vásárlás A kosár üres!

Belépés - Regisztráció

Kizárólag viszonteladó partnereinknek.
(Ha Ön nem viszonteladó partnerünk, nem szükséges regisztrálnia!)

Hírfolyamok

Feliratkozás hírlevélreLeiratkozás
 

Fő értékesítési pontok:

Szaküzleteink Budapest XI. és III. kerületeiben:

További, cégünk által forgalmazott márkák:

THULE autós tetőcsomagtartó és csomagtartó rendszerek

BURY Bluetooth kihangosító és mobiltartó rendszerek

CARGOBAR kamion felszerelés, rakományrögzítés

Thule csomagtartó, tetőcsomagtartó, Thule tetőbox és síbox, Thule kerékpártartó, Thule síléctartóUtazáshoz, sportoláshoz egész évben kíváló segítséget nyújtanak a THULE autós csomagtartó, szállító rendszerei, melyek megnövelik gépkocsija csomagterét. Amit el tud képzelni, azt a THULE rendszereivel el is tudja szállítani. Minden saját felszerelése önnel lehet, bármerre is indul. Cargobar kamion és teherautó felszerelés - rakományrögzítésAz autóban való mobiltelefon használat nem csak szabálytalan, de ténylegesen balesetveszélyes is. A BURY autós kihangosítók használata lehetővé teszi a sofőr számára, hogy vezetés közben is telefonálhasson anélkül, hogy figyelmét elvonná a telefonkészülék kezelése. Cargobar kamion és teherautó felszerelés - rakományrögzítésAz új CARGOBAR kamion és teherautó felszerelések és tartozékok rugalmas felhasználásuknak és nagy teherbírásuknak köszönhetoen kiváló segítséget nyújtanak a mindennapos szállítmányozás nehéz, fizikai feladatainak elvégzéséhez.
>> Tovább >> Tovább
>> Tovább

Médiapartnereink: