Nyelv választása

Üzleti kapcsolat alapja az Ön részéről:

::
Üzlethelyiség.
::
Teljes termékpaletta ismerete.
::
Rendszeres vásárlás.
::
Raktárkészlet az alaptermékekből.

Üzleti kapcsolat alapja a mi részünkről:

::
Az Ön üzletének, cégének hirdetése
weboldalunkon, amennyiben alap
raktárkészlettel rendelkezik.
::
Viszonteladói kedvezményt biztosítunk.
::
Online megrendelő rendszer, kedvezmények jóváírásával.
::
Termékismertető, oktatás a kollégáknak.
::
Automatikus meghívó kiállításokra, partnertalálkozókra.
::
Hírlevelek az újdonságokról.
::
Házhozszállítás országosan.

Üzleti kapcsolat részletei:

Új üzleti kapcsolat indításához kérjük regisztráljon ITT.

(Regisztráció után munkatársunk hamarosan felkeresi Önt a megadott elérhetőségek valamelyikén, tájékoztatja viszonteladói kedvezményrendszerünkről és beállítja az ICEMAN webáruházban létrehozott felhasználói fiókjában cége induló kedvezményét. Ezután az ICEMAN webáruház oldalain, a felhasználói adataival (Azonosító, Jelszó) történő bejelentkezés után a webáruházban megjelenített termékeknél megjelenik és jóváíródik kedvezménye és meg is kezdheti egyedi beszerzési árain a vásárlást.)

::
Viszonteladó partner

Viszonteladó partnerünkké válhat minden olyan cég vagy vállalkozó, aki autókkal kapcsolatos kereskedelmi vagy szolgáltató tevékenységet folytat. A partnerkapcsolat rögzítéséhez szükséges:

 • Cégnév
 • Cím
 • Vezetékes telefon elérhetőség
 • Kapcsolattartó mobiltelefon elérhetősége
 • Web cím
 • e-mail cím
 • Adószám
 • Cégjegyzékszám
 • Bankszámlaszám
 • Cégkivonat vagy vállalkozói igazolvány

Az együttműködés feltétele a folyamatos vásárlás továbbértékesítés céljára. Nem határozunk meg teljesítendő forgalmat, de a folyamatos vásárlás keretében a továbbértékesítő viszonteladó a téli szezonban (December - Február) minden hónapban legalább egy alkalommal vásároljon!

Viszonteladó partnereink cégünktől kedvezményes árakon vásárolhatnak, átutalással fizethetnek és igény esetén díjmentesen kiszállítjuk vagy futárcéggel küldjük részükre a megrendelt termékeket.

Minden viszonteladó partnerünknek egységes kedvezményrendszert biztosítunk, melyben rendelésenként, a megrendelés nettó végösszegétől függően sávosan emelkedhet a kedvezmény mértéke. A magasabb mértékű kedvezmény kizárólag a rögzített értékhatárt meghaladó megrendelésekre érvényes. Az alap partnerkedvezmény azonban az értékhatárok elérése nélkül is biztosított.

Hatékony technikai támogatásunk keretében szakembereink értékesítési, felhasználási és beszerelési kérdésekben is folyamatos és kimerítő műszaki segítséget nyújtanak, igény esetén külön oktatást tartanak.


::
Hálózati partnerek

Folyamatosan építjük értékesítő hálózatunkat, melynek célja, hogy az ország minden részén a vásárlók könnyedén, minél közelebbről hozzájuthassanak termékeinkhez. Ennek érdekében Hálózati Partnereket keresünk, akik saját hálózatukban továbbértékesítik termékeinket.

Hálózati partnereink átutalással fizethetnek és díjmentesen kiszállítjuk vagy futárcéggel küldjük részükre a megrendelt termékeket. Szükség esetén műszakilag felkészítjük a személyzetet, egyedi oktatásokat, termékbemutatókat tartunk és folyamatos technikai segítséget biztosítunk. Támogatjuk termékeink induló raktárkészletét, valamint folyamatosan lehetővé teszünk bármilyen készletmódosítást, árubecserélést vagy visszavásárlást.


::
Marketing támogatás

Weboldalainkon (www.iceman.hu) és hírleveleinkben megjelenést biztosítunk* minden jól teljesítő, termékeinkből raktárkészletet tartó viszonteladó és hálózati partnerünknek. Weboldalaink keresőoptimalizáltak és a teljesség igénye nélkül, a következő keresőkifejezésekre a jelentősebb kereső oldalak élén megtalálhatóak:

 • hólánc
 • hóláncok
 • autó hólánc
 • hólánc szerelés
 • autóbusz hólánc

*A www.iceman.hu weboldalon ide kattintva tekintheti meg cége hirdetésének helyét.


::
További Viszonteladó és Hálózati partner információk:

Kérjük keresse fel kollégánkat e-mailben vagy telefonon és minden további kérdésére készséggel válaszolunk.

Kosár

Kihangosító webáruház, kihangosító vásárlás A kosár üres!

Belépés - Regisztráció

Kizárólag viszonteladó partnereinknek.
(Ha Ön nem viszonteladó partnerünk, nem szükséges regisztrálnia!)

Hírfolyamok

Feliratkozás hírlevélreLeiratkozás
 

Fő értékesítési pontok:

Szaküzleteink Budapest XI. és III. kerületeiben:

További, cégünk által forgalmazott márkák:

THULE autós tetőcsomagtartó és csomagtartó rendszerek

BURY Bluetooth kihangosító és mobiltartó rendszerek

CARGOBAR kamion felszerelés, rakományrögzítés

Thule csomagtartó, tetőcsomagtartó, Thule tetőbox és síbox, Thule kerékpártartó, Thule síléctartóUtazáshoz, sportoláshoz egész évben kíváló segítséget nyújtanak a THULE autós csomagtartó, szállító rendszerei, melyek megnövelik gépkocsija csomagterét. Amit el tud képzelni, azt a THULE rendszereivel el is tudja szállítani. Minden saját felszerelése önnel lehet, bármerre is indul. Cargobar kamion és teherautó felszerelés - rakományrögzítésAz autóban való mobiltelefon használat nem csak szabálytalan, de ténylegesen balesetveszélyes is. A BURY autós kihangosítók használata lehetővé teszi a sofőr számára, hogy vezetés közben is telefonálhasson anélkül, hogy figyelmét elvonná a telefonkészülék kezelése. Cargobar kamion és teherautó felszerelés - rakományrögzítésAz új CARGOBAR kamion és teherautó felszerelések és tartozékok rugalmas felhasználásuknak és nagy teherbírásuknak köszönhetoen kiváló segítséget nyújtanak a mindennapos szállítmányozás nehéz, fizikai feladatainak elvégzéséhez.
>> Tovább >> Tovább
>> Tovább

Médiapartnereink: