Nyelv választása

Thule hólánc CU-9

Az Easy-fit CU-9 Thule hólánc asszimetrikus gyémánt alakzatú mintázata a tükörsima jég felületén is biztosítja a kapaszkodást. A külső oldali alumínium rudas, automatikus feszítőrendszer megkönnyíti a fel- és leszerelést, a műanyag keréktárcsa védő pedig fontos elem a sérülékeny alumínium felni védelmére.

Thule hólánc - CU-9Thule személyautó hólánc - CU-9

A nagy havazás, a zord téli idő ne térítse el céljától, hiszen a Thule hóláncok használatával biztonságosan és elegánsan érheti el célját. A legújabb Thule hólánc kínálat igazodik minden egyedi személyes és műszaki igényhez, ezért mindegy milyen a gépkocsi típusa és hogy merrefelé viszi útja, a Thule ajánlja a legjobb hóláncokat. A Thule által gyártott hóláncok hosszú élettartamúak és ellenállóak, szerelésük a formatervezett alkatrészeknek köszönhetően könnyen elvégezhető. A Thule hóláncai fejlesztése során rendszeres kommunikációt folytatott a világ vezető autógyártóival, hogy minden műszaki kihívással tisztában legyen és a felmerülő követelményekre megfelelően felkészíthesse hólánc termékeit, hiszen a cél a Thule számára mindig is ez volt: ”Biztonságosan eljuttatni oda ahova menni szeretne!”.

A Thule Easy-fit CU-9 hólánc tulajdonságai:

:: A láncszemek mérete a futófelületen 9 mm.
::
Thule hólánc keresztirányú lánc A leggyorsabban felszerelhető Thule hólánc.
:: Thule hólánc külső kioldó rendszerKülső kioldórendszer: elég lenyomni az alumínium rúdon található két piros gombot és oldani a biztonsági kapcsot.
:: Thule hólánc központi alumínium rúd A központi alumínium rúd az automatikus feszítőrendszer központi eleme.
:: Thule hólánc belső kábeles merevítésBelső kábeles merevítése révén a lánc felszerelése a kerék tetejétől az alja felé történik.
:: Asszimetrikus gyémánt alakzat a futófelületen.
::
Thule hólánc - csúszásgátló kerékvédő műanyagCsúszás gátlós műanyag ütközők védik a keréktárcsákat (opcionális).
::
A mindig jól látható piros elemek még könnyebbé teszik a fel- és leszerelést.
:: Thule hólánc táska Elegáns nejlontáskával, amely kinyitva praktikus, a lánc szerelésekor szőnyegként használható. A táska belső felén könnyen értelmezhető szerelési útmutatóval.
::
Engedélyek: Ö-Norm 5117, UNI 11313, TÜV.

A THULE Easy-fit CU-9 hólánc szerelése:

 

Minden THULE hólánc általános jellemzője:

:: Prémium minőségű anyag, kemény Magnézium Nikkel Acél ötvözet (MnNi)
a nagyobb megbízhatóság végett.
:: Két oldalas D alakú kapcsok a jobb hajtás és hosszabb élettartam érdekében.
:: Kifeszítő belső kábel műanyag védelemmel, hogy a hagyományos hólánc a gépkocsi mozgatása nélkül felszerelhető legyen.
:: Színnel jelölt alkatrészek a könnyebb szerelés érdekében.
:: Engedélyek az Európai és az Amerikai előírásokkal összhangban.

Méret adatok

:: Mindegyik csomag el van látva egy kiegészítő címkével, amelyen fel van tüntetve a lánc mérete és azok a gumi méretek, amelyekre a lánc felszerelhető. Abban az esetben, ha a címkét elveszítené, vagy elfelejtené a hólánc méretét, megtalálja minden egyes Thule hóláncon a piros horog külső felére nyomtatva a hólánc típusát.

Az alábbi gombokra kattintva további hasznos ismertetések, tanácsok érhetőek el a hóláncok tulajdonságaival, használatával, valamint a téli autózással kapcsolatban:

:: Szűk kerékjárat eseténA modern gépkocsik által támasztott szigorú műszaki követelmények...
>> Tovább
:: Vásárlás előttA megfelelő Thule hólánc méretmegválasztásához szükséges adatok...
>> Tovább
:: Gyakori kérdésekA hólánc használattal kapcsolatban...
>> Tovább
::

Kosár

Kihangosító webáruház, kihangosító vásárlás A kosár üres!

Belépés - Regisztráció

Kizárólag viszonteladó partnereinknek.
(Ha Ön nem viszonteladó partnerünk, nem szükséges regisztrálnia!)

Hírfolyamok

Feliratkozás hírlevélreLeiratkozás
 

Fő értékesítési pontok:

Szaküzleteink Budapest XI. és III. kerületeiben:

További, cégünk által forgalmazott márkák:

THULE autós tetőcsomagtartó és csomagtartó rendszerek

BURY Bluetooth kihangosító és mobiltartó rendszerek

CARGOBAR kamion felszerelés, rakományrögzítés

Thule csomagtartó, tetőcsomagtartó, Thule tetőbox és síbox, Thule kerékpártartó, Thule síléctartóUtazáshoz, sportoláshoz egész évben kíváló segítséget nyújtanak a THULE autós csomagtartó, szállító rendszerei, melyek megnövelik gépkocsija csomagterét. Amit el tud képzelni, azt a THULE rendszereivel el is tudja szállítani. Minden saját felszerelése önnel lehet, bármerre is indul. Cargobar kamion és teherautó felszerelés - rakományrögzítésAz autóban való mobiltelefon használat nem csak szabálytalan, de ténylegesen balesetveszélyes is. A BURY autós kihangosítók használata lehetővé teszi a sofőr számára, hogy vezetés közben is telefonálhasson anélkül, hogy figyelmét elvonná a telefonkészülék kezelése. Cargobar kamion és teherautó felszerelés - rakományrögzítésAz új CARGOBAR kamion és teherautó felszerelések és tartozékok rugalmas felhasználásuknak és nagy teherbírásuknak köszönhetoen kiváló segítséget nyújtanak a mindennapos szállítmányozás nehéz, fizikai feladatainak elvégzéséhez.
>> Tovább >> Tovább
>> Tovább

Médiapartnereink: