Nyelv választása

Auto-Trac hólánc logo

Az Auto-Trac hólánc asszimetrikus gyémánt alakzatú mintázata a tükörsima jég felületén is biztosítja a kapaszkodást.

Auto-Trac hólánc - 9 mmAuto-Trac hólánc - 9 mm

A nagy havazás, a zord téli idő ne térítse el céljától, hiszen az Auto-Trac hóláncok használatával biztonságosan és elegánsan érheti el célját. A legújabb Auto-Trac hólánc kínálat igazodik minden egyedi személyes és műszaki igényhez, ezért mindegy milyen a gépkocsi típusa és, hogy merrefelé viszi útja. A Peerless cég által gyártott hóláncok hosszú élettartamúak és ellenállóak, szerelésük a formatervezett alkatrészeknek köszönhetően könnyen elvégezhető. A Peerless cég hóláncai fejlesztése során rendszeres kommunikációt folytatott a világ vezető autógyártóival, hogy minden műszaki kihívással tisztában legyen és a felmerülő követelményekre megfelelően felkészíthesse hólánc termékeit, hiszen a cél a Peerless cég számára mindig is ez volt: ”Biztonságosan eljuttatni oda ahova menni szeretne!”.

Az Auto-Trac hólánc tulajdonságai:

:: A láncszemek mérete a futófelületen 9 mm.
:: Auto-Trac hólánc feszítőAz Auto-Trac hólánc (EU szabadalom No.1976715) titka az önfeszítő mechanizmus.
:: Auto-Trac hólánc feszítő mechanizmusA racsnis szerkezet egy speciális extrém szilárdságú polikarbonátból készült, ellenáll az időjárási viszontagságoknak (víz, hó, jég és egyéb szennyeződés).
:: Magasabb vezetési komfort
:: Auto-Trac hólánc feszítő tesztAz önfeszítő a teszteken ellenállt egy teherautó 3 tonnányi rakományának 4.5 Bar keréknyomással, mely többször áthajtott rajta és ettől nem sérült!
::
Modern forma, egyedi színes megkülönböztetés az összeillesztési pontokon.
:: Auto-Trac 9 hólánc doboz Exkluzív, stílusos, merevített falú csomagolás, kesztyűvel kiegészítve, térdeplő szőnyeggel, szerelési információval és az alkatrészekkel együtt.

Az Auto-Trac hólánc szerelése:

Get the Flash Player to see this player.

Minden Auto-Trac hólánc általános jellemzője:

:: Prémium minőségű anyag, kemény Magnézium Nikkel Acél ötvözet (MnNi)
a nagyobb megbízhatóság végett.
:: Két oldalas D alakú kapcsok a jobb hajtás és hosszabb élettartam érdekében.
:: Kifeszítő belső kábel műanyag védelemmel, hogy a hagyományos hólánc a gépkocsi mozgatása nélkül felszerelhető legyen.
:: Színnel jelölt alkatrészek a könnyebb szerelés érdekében.
:: Engedélyek az Európai és az Amerikai előírásokkal összhangban.

Méret adatok

:: Mindegyik csomag el van látva egy kiegészítő címkével, amelyen fel van tüntetve a lánc mérete és azok a gumi méretek, amelyekre a lánc felszerelhető. Abban az esetben, ha a címkét elveszítené, vagy elfelejtené a hólánc méretét, megtalálja minden egyes Auto-Trac hóláncon a piros horog külső felére nyomtatva a hólánc típusát.

Az alábbi gombokra kattintva további hasznos ismertetések, tanácsok érhetőek el a hóláncok tulajdonságaival, használatával, valamint a téli autózással kapcsolatban:

:: Szűk kerékjárat eseténA modern gépkocsik által támasztott szigorú műszaki követelmények...
>> Tovább
:: Vásárlás előttA megfelelő Thule hólánc méretmegválasztásához szükséges adatok...
>> Tovább
:: Gyakori kérdésekA hólánc használattal kapcsolatban...
>> Tovább
:: Amiért szükséges a hóláncEz a cikk a téli autózás veszélyeit és a hólánc működését mutatja be fizikai tények alapján...
>> Tovább
:: Tippek és PraktikákVégül pár hasznos tipp és praktika a hólánc gyakorlati alkalmazásához...
>> Tovább

Az Auto-Trac hóláncok minősítései:

Hólánc ISO, TÜV... minősítései

Kosár

Kihangosító webáruház, kihangosító vásárlás A kosár üres!

Belépés - Regisztráció

Kizárólag viszonteladó partnereinknek.
(Ha Ön nem viszonteladó partnerünk, nem szükséges regisztrálnia!)

Hírfolyamok

Feliratkozás hírlevélreLeiratkozás
 

Fő értékesítési pontok:

Szaküzleteink Budapest XI. és III. kerületeiben:

További, cégünk által forgalmazott márkák:

THULE autós tetőcsomagtartó és csomagtartó rendszerek

BURY Bluetooth kihangosító és mobiltartó rendszerek

CARGOBAR kamion felszerelés, rakományrögzítés

Thule csomagtartó, tetőcsomagtartó, Thule tetőbox és síbox, Thule kerékpártartó, Thule síléctartóUtazáshoz, sportoláshoz egész évben kíváló segítséget nyújtanak a THULE autós csomagtartó, szállító rendszerei, melyek megnövelik gépkocsija csomagterét. Amit el tud képzelni, azt a THULE rendszereivel el is tudja szállítani. Minden saját felszerelése önnel lehet, bármerre is indul. Cargobar kamion és teherautó felszerelés - rakományrögzítésAz autóban való mobiltelefon használat nem csak szabálytalan, de ténylegesen balesetveszélyes is. A BURY autós kihangosítók használata lehetővé teszi a sofőr számára, hogy vezetés közben is telefonálhasson anélkül, hogy figyelmét elvonná a telefonkészülék kezelése. Cargobar kamion és teherautó felszerelés - rakományrögzítésAz új CARGOBAR kamion és teherautó felszerelések és tartozékok rugalmas felhasználásuknak és nagy teherbírásuknak köszönhetoen kiváló segítséget nyújtanak a mindennapos szállítmányozás nehéz, fizikai feladatainak elvégzéséhez.
>> Tovább >> Tovább
>> Tovább

Médiapartnereink: