Nyelv választása

CARGOBAR kamion és teherautó felszerelés, tartozék

Cargobar kamion és teherautó felszerelés - rakományrögzítés

Kamion és teherautó felszerelés, tartozék

SCC USA Az új Cargobar kamion és teherautó felszerelések és tartozékok rugalmas felhasználásuknak és nagy teherbírásuknak köszönhetően kiváló segítséget nyújtanak a mindennapos szállítmányozás nehéz, fizikai feladatainak elvégzéséhez. Az amerikai SCC termékeit a kiváló minőség mellett az újszerű és praktikus ötletek jellemzik. A vállalat 40 éves működése alatt folyamatosan fejlesztette a már létező megoldásokat, valamint innovatív gondolkodásukkal bővítették a szállítmányozás során használatos segédeszközök körét.

A rakomány szállítása és rögzítése nehéz feladat elé állítja a fuvarozókat és szállítmányozókat. Szállításkor egyaránt fontos szempont az áruk és a dolgozók épsége. A Cargobar termékek nemcsak a rakományt óvják a szállításkor és rakodáskor bekövetkező sérülésektől, hanem segítenek megelőzni az ekkor gyakran bekövetkező személyi sérüléseket is.

Rakományrögzítő rudak - Rakományrögzítés

Rakományrögzítő, rögzítő rúd

Cargobar rakományrögzítő rudak használata a legjobb megoldás minden rakodótérben a szállítmányok, csomagok rögzítésére, továbbá szűkös tároló helyiségek, raktárak, műhelyek rendezésére. A rakodótér ilyen módon történő felosztása elejét veszi a raklapos áruk elcsúszásából vagy felborulásából származó kellemetlenségeknek.


Rakományrögzítő hevederek ( spanifer ) - Rakományrögzítés

Rakományrögzítő heveder, spanifer

A Cargobar a spanifer hevederek legkülönbözőbb fajtáit és azok eddig még nem látott kiegészítőit vonultatja fel választékában. A fogófejes hevedervégződések és az élvédők például a piac szenzációs újdonságai. Az élvédők használatával a hevederek anyagának elhasználódásából származó balesetek megelőzése mellett jelentős megtakarítások érhetők el új hevederek vásárlásának minimalizálásával.

Lánc rögzítők ( munkagép rögzítők ) - Szállítmányrögzítés

Lánc rögzítő, feszítő - Szállítmányrögzítés

A munkagépek és nehéz szállítmányok rögzítésekor a Cargobar szállítmányrögzítő eszközei garantált biztonságot és könnyű felhasználást kínálnak. A nehéz gépek és áruk lánccal történő rögzítésekor gyakoriak a láncfeszítők visszarúgásakor keletkezett sérülések. A Cargobar láncfeszítők újszerű megoldásainak köszönhetően ezen balesetek elkerülhetőek és a rögzítés gyorsabban és egyszerűbben végezhető el.

Kosár

Kihangosító webáruház, kihangosító vásárlás A kosár üres!

Belépés - Regisztráció

Kizárólag viszonteladó partnereinknek.
(Ha Ön nem viszonteladó partnerünk, nem szükséges regisztrálnia!)

Hírfolyamok

Feliratkozás hírlevélreLeiratkozás
 

Fő értékesítési pontok:

Szaküzleteink Budapest XI. és III. kerületeiben:

További, cégünk által forgalmazott márkák:

THULE autós tetőcsomagtartó és csomagtartó rendszerek

BURY Bluetooth kihangosító és mobiltartó rendszerek

CARGOBAR kamion felszerelés, rakományrögzítés

Thule csomagtartó, tetőcsomagtartó, Thule tetőbox és síbox, Thule kerékpártartó, Thule síléctartóUtazáshoz, sportoláshoz egész évben kíváló segítséget nyújtanak a THULE autós csomagtartó, szállító rendszerei, melyek megnövelik gépkocsija csomagterét. Amit el tud képzelni, azt a THULE rendszereivel el is tudja szállítani. Minden saját felszerelése önnel lehet, bármerre is indul. Cargobar kamion és teherautó felszerelés - rakományrögzítésAz autóban való mobiltelefon használat nem csak szabálytalan, de ténylegesen balesetveszélyes is. A BURY autós kihangosítók használata lehetővé teszi a sofőr számára, hogy vezetés közben is telefonálhasson anélkül, hogy figyelmét elvonná a telefonkészülék kezelése. Cargobar kamion és teherautó felszerelés - rakományrögzítésAz új CARGOBAR kamion és teherautó felszerelések és tartozékok rugalmas felhasználásuknak és nagy teherbírásuknak köszönhetoen kiváló segítséget nyújtanak a mindennapos szállítmányozás nehéz, fizikai feladatainak elvégzéséhez.
>> Tovább >> Tovább
>> Tovább

Médiapartnereink: