Nyelv választása

BURY Bluetooth kihangosító és telefontartó rendszerek

Bury autós mobiltartó és mobiltelefon kihangosító rendszerek

Autós telefontartó és Bluetooth kihangosító rendszerek

Bury kihangosító és mobiltelefon tartó - Magyarország A Német tervezésű és gyártású Bury kihangosító rendszereket azok megbízhatósága, minősége és széles termékválasztéka emeli ki a többi gyártó termékei közül. A német gyártó a világ legnagyobb autógyártóinak, mint például a Volswagen csoport, Toyota, Nissan, stb., OEM partnereként megfelel a legmagasabb elvárásoknak és lépést tart a folyamatosan fejlődő mobilkommunikációs piac változásaival is.

A Bury termékek használatával az autós kihangosítás minden formája megoldható. A szivargyújtós Bluetooth kihangosítók ( beépítést nem igényelnek - Plug&Play ) beépített hangszórókkal rendelkeznek és a gépjármű 12V-os szivargyújtójához csatlakoznak, még a beszerelendő Bury kihangosító alapegységek ( Bluetooth modulos és Bluetooth modullal kiegészíthető telefontartós kihangosító rendszer alapok ) az autó villamossági és audió rendszerével összeköthetőek, ezután az autórádió némításával a gépjármű beépített hangszóróit használják a kihangosításhoz. A Bury kínálatában elérhető továbbá különálló, a telefon töltését, a térerő biztosabb vételét és a mobiltelefon autós elhelyezését segítő autós telefontartó rendszer is.

Autós telefontartó kihangosítással

Telefontartó bekattintásaTelefon behelyezése az autós tartóbaTelefon használata a kihangosító konzolon

Autós tartó, telefontartó, mobiltelefon tartó, mobiltartó A mobiltelefon tartó-val rendelkező Bury kihangosító alapegységek egy olyan bázis telefon konzolt tartlamaz, melyen a telefonspecifikus telefontartó adapter cserélhető. Ezek a mobiltartó adapterek minden nagy-szériában gyártott telefon és PDA típushoz elérhetőek, és a folytonos fejlesztéseknek köszönhetően a jövőben megjelenő sikeres telefon típusok is biztosan számíthatnak majd Bury telefontartós kihangosítóra. E praktikus kialakításnak köszönhetően telefon váltáskor elegendő a telefonspecifikus autós mobiltartó adaptert cserélni és a kihangosító készlet máris továbbhasználható. A konzolok pontos kialakításának eredményeképp azok tökéletesen illeszkednek az adott telefontípushoz, melytől a készülék biztosan rögzíthető és könnyen kezelhető marad, nem is beszélve az oly fontos akkumulátor töltő és antennacsatoló funkciókról.


Autós Bluetooth kihangosító készülékek

CV9040 szivargyújtós Bluetooth kihangosítóCC9060 Bluetooth kihangosítóCV9040 szivargyújtós Bluetooth kihangosító napellenzőn

A Bury komoly hangsúlyt fektet a legújabb technikák alaklmazására és fejlesztésére is. A hagyományos telefontartós kihangosítók mellett a Bury a Bluetooth kihangosítók terén is széles választékkal büszkélkedik. Az egyszerű pár gombos kezelőegységtől kezdve, az érintőképernyős, ikertelefonos megoldásokig a Bury autós kihangosítók minden igényt a lehető legmagasabb színvonalon elégítenek ki. Megtalálható a Bury Bluetooth kihangosító kínálatban ugyan úgy a beépíthető, mint a szivargyújtós, Plug&Play változat. A Bury Bluetooth kihangosítók esetében a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a legújabb szoftver frissítések bármikor letölthetőek az Internetről és egy mozdulattal a kihangosító készülékekre telepíthetőek.

Bluetooth kihangosítóÉrintőképernyőHangtárcsázásHangvezérlésMP3 lejátszóText to speachKeskeny tok


Autós telefontartó rendszer

Autós mobiltartó rendszer A Bury telefontartó rendszerek kiválóan kombinálhatóak a Bluetooth kihangosítókkal, vagy csupán kihangosítás nélkül, a telefon autós tárolásánál és kezelésénél is hasznosak. A Bluetooth kihangosítók jobban merítik a kihangosított készülék akkumulátorát, valamint megfelelő kezelőfelület nélkül a telefon kézbevétele is elkerülhetetlen. A Bury telefontartó rendszer bázisegysége típusspecifikus és univerzális telefontartó konzollal is kiegészíthető, melyek biztosítják a mobiltelefon és PDA készülékek pontos illeszkedését és töltését, valamint az antennacsatoló funkcióval jobb, biztosabb térerő kapcsolatot biztosítanak. A cserélhető konzoloknak köszönhetően telefon váltáskor elég cserélni a telefonspecifikus tartókonzolt és a rendszer máris továbbhasználható.

>> Termékekhez

Kosár

Kihangosító webáruház, kihangosító vásárlás A kosár üres!

Belépés - Regisztráció

Kizárólag viszonteladó partnereinknek.
(Ha Ön nem viszonteladó partnerünk, nem szükséges regisztrálnia!)

Hírfolyamok

Feliratkozás hírlevélreLeiratkozás
 

Fő értékesítési pontok:

Szaküzleteink Budapest XI. és III. kerületeiben:

További, cégünk által forgalmazott márkák:

THULE autós tetőcsomagtartó és csomagtartó rendszerek

BURY Bluetooth kihangosító és mobiltartó rendszerek

CARGOBAR kamion felszerelés, rakományrögzítés

Thule csomagtartó, tetőcsomagtartó, Thule tetőbox és síbox, Thule kerékpártartó, Thule síléctartóUtazáshoz, sportoláshoz egész évben kíváló segítséget nyújtanak a THULE autós csomagtartó, szállító rendszerei, melyek megnövelik gépkocsija csomagterét. Amit el tud képzelni, azt a THULE rendszereivel el is tudja szállítani. Minden saját felszerelése önnel lehet, bármerre is indul. Cargobar kamion és teherautó felszerelés - rakományrögzítésAz autóban való mobiltelefon használat nem csak szabálytalan, de ténylegesen balesetveszélyes is. A BURY autós kihangosítók használata lehetővé teszi a sofőr számára, hogy vezetés közben is telefonálhasson anélkül, hogy figyelmét elvonná a telefonkészülék kezelése. Cargobar kamion és teherautó felszerelés - rakományrögzítésAz új CARGOBAR kamion és teherautó felszerelések és tartozékok rugalmas felhasználásuknak és nagy teherbírásuknak köszönhetoen kiváló segítséget nyújtanak a mindennapos szállítmányozás nehéz, fizikai feladatainak elvégzéséhez.
>> Tovább >> Tovább
>> Tovább

Médiapartnereink: