Nyelv választása

Hólánc termékek

Iceman hóláncok

Iceman hóláncok
Iceman hólánc minden négy vagy több kerekű gépjárműre kapható. A forradalmian új hólánc konstrukció kiemelkedő műszaki jellemzői a legegyszerűbb szerelhetőséget és a leghosszabb élettartamot garantálják.

Thule hóláncok

Thule hóláncok
A Thule személyautó, terepjáró, egyterű, pickup hóláncok a 2008/2009 szezonban debütáltak az európai hóláncok piacán. A Thule hólánc kínálatát a megbízhatóság és a magas minőség jellemzi.

König hóláncok

konig-holanc_b
A König Európa egyik legrégibb hólánc márkája. Az Olaszország hegyvidékéről származó König hólánc termékek kiváló minőségükről és megbízhatóságukról ismertek.

Kosár

Kihangosító webáruház, kihangosító vásárlás A kosár üres!

Belépés - Regisztráció

Kizárólag viszonteladó partnereinknek.
(Ha Ön nem viszonteladó partnerünk, nem szükséges regisztrálnia!)

Hírfolyamok

Feliratkozás hírlevélreLeiratkozás
 

Fő értékesítési pontok:

Szaküzleteink Budapest XI. és III. kerületeiben:

További, cégünk által forgalmazott márkák:

THULE autós tetőcsomagtartó és csomagtartó rendszerek

BURY Bluetooth kihangosító és mobiltartó rendszerek

CARGOBAR kamion felszerelés, rakományrögzítés

Thule csomagtartó, tetőcsomagtartó, Thule tetőbox és síbox, Thule kerékpártartó, Thule síléctartóUtazáshoz, sportoláshoz egész évben kíváló segítséget nyújtanak a THULE autós csomagtartó, szállító rendszerei, melyek megnövelik gépkocsija csomagterét. Amit el tud képzelni, azt a THULE rendszereivel el is tudja szállítani. Minden saját felszerelése önnel lehet, bármerre is indul. Cargobar kamion és teherautó felszerelés - rakományrögzítésAz autóban való mobiltelefon használat nem csak szabálytalan, de ténylegesen balesetveszélyes is. A BURY autós kihangosítók használata lehetővé teszi a sofőr számára, hogy vezetés közben is telefonálhasson anélkül, hogy figyelmét elvonná a telefonkészülék kezelése. Cargobar kamion és teherautó felszerelés - rakományrögzítésAz új CARGOBAR kamion és teherautó felszerelések és tartozékok rugalmas felhasználásuknak és nagy teherbírásuknak köszönhetoen kiváló segítséget nyújtanak a mindennapos szállítmányozás nehéz, fizikai feladatainak elvégzéséhez.
>> Tovább >> Tovább
>> Tovább

Médiapartnereink: