Nyelv választása

THULE autófelszerelés - Csomagtartó, kerékpártartó, tetőbox, síléctartó

Thule csomagtartó, tetőcsomagtartó, Thule tetőbox és síbox, Thule kerékpártartó, Thule síléctartó

Autó csomagtartó és szállító rendszerek

Egy autó szállító képessége jelentősen megnövelhető. Ebben nyújtanak segítséget a Thule csomagtartó, szállító eszközök. A Thule a legnagyobb autógyárak mint a Volvo, Toyota, Ford, stb., partnereként komoly tapasztalattal rendelkezik a csomagtartó, kerékpártartó, sítartó, kajaktartó, kenutartó, szörftartó, tetőbox és síbox gyártás területén. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a Thule termékek felszerelése és használata rendkívül egyszerű és praktikus.

THULE autó csomagtartó

Thule csomagtartó - rapid, normáltetősThule csomagtartó - rapid, fixpontosThule csomagtartó - rapid, tetőkorlátos

A Thule Rapid rendszerű tetőcsomagtartó rendszerek kialakításának köszönhetően azok átalakíthatóak és számos más autótípushoz használhatóak. A Thule tetőcsomagtartó kereső segítségével bármely autó típushoz kikereshető a megfelelő tetőcsomagtartó rendszer, valamint letölthető azok szerelési rajza is.

>> Termékekhez

THULE autó kerékpártartó tetőre

Thule kerékpártartó - tetőre szerelhető, 591Thule kerékpártartó kerék rögzítéseThule kerékpártartó - tetőre szerelhető, 561

A Thule tetőre szerelhető kerékpártartók a kerékpárok biztos és könnyű rögzítését szolgálják a gépjárművek tetején. A Thule szabadalmaztatott megoldásainak köszönhetően a tetőre szerelhető kerékpártartók minden autó típushoz szerelhetőek, akkor ha a jármű tetőcsomagtartóval rendelkezik. A Thule kerékpártartók az autó tetején, a tetőcsomagtartóhoz zárhatóak, valamint a kerékpár is zárható a kerékpártartókhoz.

>> Termékekhez

THULE autó kerékpártartó vonóhorogra

Thule kerékpártartó - vonóhorogra szerelhető Thule vonóhorogra szerelhető kerékpártartó billentéseThule kerékpártartó vonóhorogra = nyitható csomagtartó

A Thule vonóhorogra szerelhető kerékpártartók használata a legkényelmesebb megoldás a biciklik autós szállításához. Az autó hátulján, a vonóhorogon rögzített kerékpártartóval történő kerékpárszállítás számos előnnyel jár: kisebb légelenállás, a kerékpárok könnyebb felhelyezése a kerékpártartóra, típustól függően teljes zárhatóság, autó típus függetlenség és ezeken felül a Thule vonóhorogra szerelhető kerékpártartók esetén a hátsó (csomagtér) ajtó a csomagok pakolásához nyitható marad.

>> Termékekhez

THULE autó kerékpártartó hátsó ajtóra

Thule kerékpártartó - hátsó ajtóra szerelhetőThule hátsó ajtóra szerelt kerékpártartónál a csomagtartó nyitása Thule hátsó ajtóra szerelhető kerékpártartó összecsukása

A Thule hátsó ajtóra szerelhető kerékpártartók segítségével a biciklik könnyen és biztonságosan szállíthatóak a csomagtartó ajtón. A Thule szabadalmaztatott megoldásainak köszönhetően a hátsó ajtóra szerelhető kerékpártartók rengeteg autó típushoz, akár lépcsőshátú autókhoz is elérhetőek. A Thule kerékpártartó kereső segítségével az autótípus kiválasztásával kikereshetőek az egyes gépjárművekre szerelhető modellek is.

>> Termékekhez

THULE autó tetőbox és síbox

Thule tetőbox és síboxThule tetőbox és síbox - két oldalról nyithatóThule összehajtható tetőbox és síbox

A Thule tetőboxok és síboxok rengeteg extra csomagteret biztosítanak. Az áramvonalas kialakítás csökkenti a légellenállást és az ezzel járó menetzajt is. A szabadalmazott rögzítőrendszernek köszönhetően a boxok rögzítése rendkívül egyszerű és gyors. A gondos anyagválasztás következtében a boxok kivállóan állnak ellen az UV sugárzásnak és egyéb környezeti hatásoknak.

>> Termékekhez

THULE autó síléctartó és snowboard tartó

Thule síléctartó és snowboard tartóThule alumínium síléctartó és snowboard tartóThule kihúzható síléctartó és snowboard tartó

A sílécek és snowboardok szállítására egyszerű és biztonságos megoldásokat kínálnak a zárható Thule síléctartók. Felszerelésük rendkívül gyors és praktikus, valamint a csúszófelülettel érintkező gumírozás óvja a léceket és a boardokat.

>> Termékekhez

THULE autó kajaktartó, kenutartó és szörftartó

Thule szörftartóThule kajaktartó és kenutartó

A vizisportok szerelmeseinek komoly kihívást jelent a méretes sportfelszerelések szállítása. A Thule kajak- és szörftartók több ötletes megoldást kínálnak a kajakok, kenuk és szörfök szállítására. Az állítható tartók lehetővé teszik, hogy bármilyen hajótesthez pontosan igazodjanak, ezzel segítve a gyors és biztonságos rögzítést és szállítást.

>> Termékekhez

THULE autó csomagtartó kosár és csomagrögzítés

Thule csomagtartó kosár és kiegészítőkThule heveder

A tetőkosarak, csomagtámaszok és speciális csomagtartók kiszélesítik a tetőn történő szállítás horizontját, ezzel lehetővé téve olyan csomagok szállítását is, melyeket a tetőcsomgatartó keresztlécein csak nehezen lehetne rögzíteni.

>> Termékekhez

 

THULE hátizsák, táska

A Thule prémium hátizsák, táska termékcsaládok, a Thule Crossover hátizsákok, táskák minden igényt kielégítenek és csúcsminőséget képviselnek. Kialakításuk alkamalazkodik a sportos életmódhoz a Thule termékeitől megszokott praktikusság mellett.

>> Termékekhez

THULE bőrönd

A Thule prémium bőrönd termékcsaládja, a Thule Crossover a legjobb bőröndöket kínálja. Elegánsan és kényelmesen szeretne utazni? Akkor válassza a Thule Crossover bőröndöket.

>> Termékekhez

THULE autós táska, utazótáska, csomagrendező

A Thule első táska termékcsaládja. Főleg autós utazásokhoz, vagy a mindennapi autózás során felmerülő csomagrendezési igényekhez tervezet pármium táskák. A praktikusság és a felhasználói igények fő szempontjai szerint tervezett autós táskák között mindenki megtalálhatja a saját számításait.

>> Termékekhez

THULE mobileszköz tok és laptop táska

A modern élet nélkülözhetetlen kellékei, a mobil készélükék védelmét biztosító trendi és tartós Thule tokok, laptop táskák a megszokott Thule minőségben, praktikusan.

>> Termékekhez

THULE fényképező tok, fotós táska

A profi és hobbista fotósok számára is egyaránt kiemelkedően fontos a becses fényképezőgépek és objektíveik védelme. A Thule Perspektiv fotós táskák garantálják ezt a védelmet, de tovább is mennek, hiszen kényelmesek, praktikusak és hódítanak.

>> Termékekhez

Kosár

Kihangosító webáruház, kihangosító vásárlás A kosár üres!

Belépés - Regisztráció

Kizárólag viszonteladó partnereinknek.
(Ha Ön nem viszonteladó partnerünk, nem szükséges regisztrálnia!)

Hírfolyamok

Feliratkozás hírlevélreLeiratkozás
 

Fő értékesítési pontok:

Szaküzleteink Budapest XI. és III. kerületeiben:

További, cégünk által forgalmazott márkák:

THULE autós tetőcsomagtartó és csomagtartó rendszerek

BURY Bluetooth kihangosító és mobiltartó rendszerek

CARGOBAR kamion felszerelés, rakományrögzítés

Thule csomagtartó, tetőcsomagtartó, Thule tetőbox és síbox, Thule kerékpártartó, Thule síléctartóUtazáshoz, sportoláshoz egész évben kíváló segítséget nyújtanak a THULE autós csomagtartó, szállító rendszerei, melyek megnövelik gépkocsija csomagterét. Amit el tud képzelni, azt a THULE rendszereivel el is tudja szállítani. Minden saját felszerelése önnel lehet, bármerre is indul. Cargobar kamion és teherautó felszerelés - rakományrögzítésAz autóban való mobiltelefon használat nem csak szabálytalan, de ténylegesen balesetveszélyes is. A BURY autós kihangosítók használata lehetővé teszi a sofőr számára, hogy vezetés közben is telefonálhasson anélkül, hogy figyelmét elvonná a telefonkészülék kezelése. Cargobar kamion és teherautó felszerelés - rakományrögzítésAz új CARGOBAR kamion és teherautó felszerelések és tartozékok rugalmas felhasználásuknak és nagy teherbírásuknak köszönhetoen kiváló segítséget nyújtanak a mindennapos szállítmányozás nehéz, fizikai feladatainak elvégzéséhez.
>> Tovább >> Tovább
>> Tovább

Médiapartnereink: