Nyelv választása

Üzletek

A világon már sok szakkereskedővel dolgozunk együtt. Reméljük, hogy mindig egyre többen leszünk, mert a szoros együttműködés, kommunikáció és az alkotó tevékenységünk visszaigazolása vezet megfelelő megoldásokhoz és ezzel a vásárlók elégedettséghez. A szakkereskedők és szolgáltatók, akik Cargobar, vagy Iceman viszonteladó partnerré szeretnének válni, megtalálnak ezen a weboldalon minden információt, amit a partnerkapcsolatról, a mindenkori feltételekről és az ezek által elérhető nyereségről tudni szeretnének.
Találatok: [3]    1-3
Találatok/oldal:  

Cégünk viszonteladókat keres az USA-ban már piacvezető Cargobar rakományrögzítő rendszerek és Iceman hóláncok magyarországi forgalmazásához. Amennyiben Ön vagy az Ön cége személyautókkal, tehergépjárművekkel, vagy szállítmányozással kapcsolatos kereskedelmi vagy szolgáltató tevékenységet folytat, úgy érdemes felvennie velünk a kapcsolatot. Az amerikai SCC magas minőségű és minősített termékeit kináljuk. Célunk, hogy a vásárlók Magyarország minden részén könnyedén, minél közelebről hozzájuthassanak ezekhez a kíváló termékekhez.

Kosár

Kihangosító webáruház, kihangosító vásárlás A kosár üres!

Belépés - Regisztráció

Kizárólag viszonteladó partnereinknek.
(Ha Ön nem viszonteladó partnerünk, nem szükséges regisztrálnia!)

Hírfolyamok

Feliratkozás hírlevélreLeiratkozás
 

Fő értékesítési pontok:

Szaküzleteink Budapest XI. és III. kerületeiben:

További, cégünk által forgalmazott márkák:

THULE autós tetőcsomagtartó és csomagtartó rendszerek

BURY Bluetooth kihangosító és mobiltartó rendszerek

CARGOBAR kamion felszerelés, rakományrögzítés

Thule csomagtartó, tetőcsomagtartó, Thule tetőbox és síbox, Thule kerékpártartó, Thule síléctartóUtazáshoz, sportoláshoz egész évben kíváló segítséget nyújtanak a THULE autós csomagtartó, szállító rendszerei, melyek megnövelik gépkocsija csomagterét. Amit el tud képzelni, azt a THULE rendszereivel el is tudja szállítani. Minden saját felszerelése önnel lehet, bármerre is indul. Cargobar kamion és teherautó felszerelés - rakományrögzítésAz autóban való mobiltelefon használat nem csak szabálytalan, de ténylegesen balesetveszélyes is. A BURY autós kihangosítók használata lehetővé teszi a sofőr számára, hogy vezetés közben is telefonálhasson anélkül, hogy figyelmét elvonná a telefonkészülék kezelése. Cargobar kamion és teherautó felszerelés - rakományrögzítésAz új CARGOBAR kamion és teherautó felszerelések és tartozékok rugalmas felhasználásuknak és nagy teherbírásuknak köszönhetoen kiváló segítséget nyújtanak a mindennapos szállítmányozás nehéz, fizikai feladatainak elvégzéséhez.
>> Tovább >> Tovább
>> Tovább

Médiapartnereink: