Nyelv választása

Kamion, teherautó felszerelés és tartozék


Cargobar rakományrögzítés

Az új Cargobar kamion, teherautó felszerelések és tartozékok rugalmas felhasználásuknak és nagy teherbírásuknak köszönhetően kiváló segítséget nyújtanak a mindennapos szállítmányozás nehéz, fizikai feladatainak elvégzéséhez.

A Cargobar a legjobb megoldás minden rakodótérben a szállítmányok, csomagok rögzítésére.
Találatok: [4]    1-4
Találatok/oldal:  

Cargobar rakományrögzítő rudak használata a legjobb megoldás minden rakodótérben a szállítmányok, csomagok rögzítésére, továbbá szűkös tároló helyiségek, raktárak, műhelyek rendezésére.

A Cargobar a spanifer hevederek legkülönbözőbb fajtáit és azok eddig még nem látott kiegészítőit vonultatja fel választékában.

A munkagépek és nehéz szállítmányok rögzítésekor a Cargobar szállítmányrögzítő eszközei garantált biztonságot és könnyű felhasználást kínálnak.

Minden kamion sofőr eresztette már ki a pótkocsi bakjait (gólyaláb). A Cargobar tekerő kar segítségével ez a művelet gyorsabb és kényelmesebb.


Kosár

Kihangosító webáruház, kihangosító vásárlás A kosár üres!

Belépés - Regisztráció

Kizárólag viszonteladó partnereinknek.
(Ha Ön nem viszonteladó partnerünk, nem szükséges regisztrálnia!)

Hírfolyamok

Feliratkozás hírlevélreLeiratkozás
 

Fő értékesítési pontok:

Szaküzleteink Budapest XI. és III. kerületeiben:

További, cégünk által forgalmazott márkák:

THULE autós tetőcsomagtartó és csomagtartó rendszerek

BURY Bluetooth kihangosító és mobiltartó rendszerek

CARGOBAR kamion felszerelés, rakományrögzítés

Thule csomagtartó, tetőcsomagtartó, Thule tetőbox és síbox, Thule kerékpártartó, Thule síléctartóUtazáshoz, sportoláshoz egész évben kíváló segítséget nyújtanak a THULE autós csomagtartó, szállító rendszerei, melyek megnövelik gépkocsija csomagterét. Amit el tud képzelni, azt a THULE rendszereivel el is tudja szállítani. Minden saját felszerelése önnel lehet, bármerre is indul. Cargobar kamion és teherautó felszerelés - rakományrögzítésAz autóban való mobiltelefon használat nem csak szabálytalan, de ténylegesen balesetveszélyes is. A BURY autós kihangosítók használata lehetővé teszi a sofőr számára, hogy vezetés közben is telefonálhasson anélkül, hogy figyelmét elvonná a telefonkészülék kezelése. Cargobar kamion és teherautó felszerelés - rakományrögzítésAz új CARGOBAR kamion és teherautó felszerelések és tartozékok rugalmas felhasználásuknak és nagy teherbírásuknak köszönhetoen kiváló segítséget nyújtanak a mindennapos szállítmányozás nehéz, fizikai feladatainak elvégzéséhez.
>> Tovább >> Tovább
>> Tovább

Médiapartnereink: