Nyelv választása

Személy-, teherautó és kamion hólánc

ICEMAN Z6 hólánc ICEMAN Z8 hólánc ICEBEAR Pro hólánc ICEBEAR QuikDraw hólánc

Az ICEMAN hóláncok az amerikai SCC-Security Chain Company hosszú évek során fejlesztett technológiájának köszönhetően az Ön gépjárművén - legyen az alacsony építésű személyautó, vagy több tengelyes kamion - kíváló minőséget és egyszerű felhasználást biztosítanak. A zord, téli útviszonyok ellenére az ICEMAN hólánc használata mellett Ön teljes biztonságban tudhatja járművét!

Thule személyautó és egyterű hóláncok

A Thule személyautó, terepjáró, egyterű, pickup hóláncok a 2008/2009 szezonban debütálnak az európai hóláncok piacán. A Thule hólánc kínálatát a megbízhatóság és a magas minőség jellemzi.

Iceman hóláncok

Iceman hólánc minden négy, vagy többkerekű gépjárműre kapható. A forradalmian új hólánc konstrukció kiemelkedő műszaki jellemzői a legegyszerűbb szerelhetőséget és a leghosszabb élettartamot garantálják.

König hóláncok

A König Európa egyik legrégibb hólánc márkája. Az Olaszország hegyvidékéről származó König hólánc termékek kiváló minőségükről és megbízhatóságukról ismertek.

Thule terepjáró és kisteherautó hóláncok

A Thule személyautó, terepjáró, egyterű, pickup hóláncok a 2008/2009 szezonban debütálnak az európai hóláncok piacán. A Thule hólánc kínálatát a megbízhatóság és a magas minőség jellemzi.

Auto-Trac hóláncok

 
Találatok: [22]    1-10 11-20 21-22
Találatok/oldal:  

A leggyorsabban felszerelhető, keréktárcsa védős, hagyományos hólánc konstrukció asszimetrikus gyémánt alakzatú mintázattal. Láncvastagsága 9mm.

Egy megbízható hagyományos terepjáró és kisteherautó keréktárcsa védős hólánc konstrukció asszimetrikus gyémánt alakzatú felfekvéssel, mikroszabályozó rendszerrel. Láncvastagsága 16mm.

Az Iceman Z6™ hólánc sorozat 6mm-es belső bowden vastagsága miatt a gumiabroncs szélességét csak jelentéktelen mértékben, mindössze 6mm-rel növeli, ezért még az olyan modern gépjárművek esetén is használható, ahol a kerékjárati ív csak igen kevés helyet biztosít. Az Iceman Z6™ hólánc elérhető személy-, Pick-Up és egyterű (SUV) gépkocsikhoz.

Egy megbízható hagyományos hólánc konstrukció asszimetrikus gyémánt alakzatú felfekvéssel. Láncvastagsága 12mm.

Az Auto-Trac hólánc titka az önfeszítő mechanizmus. Gyorsan szerelhető, hagyományos hólánc konstrukció asszimetrikus gyémánt alakzatú mintázattal, önfeszítő mechanizmussal. A legjobb kompromisszum a méret és teljesítmény között. Láncvastagsága 9mm.

Az egyik leggyorsabban felszerelhető, keréktárcsa védős, hagyományos hólánc konstrukció asszimetrikus gyémánt alakzatú felfekvéssel, mikroszabályozó rendszerrel. Láncvastagsága 9 mm.

Az egyik leggyorsabban felszerelhető, keréktárcsa védős, hagyományos hólánc konstrukció asszimetrikus gyémánt alakzatú felfekvéssel, mikroszabályozó rendszerrel. Láncvastagsága 10 mm.

Az Auto-Track hólánc titka az önfeszítő mechanizmus. Gyorsan szerelhető, hagyományos hólánc konstrukció asszimetrikus gyémánt alakzatú mintázattal, önfeszítő mechanizmussal. A legjobb kompromisszum a méret és teljesítmény között. Láncvastagsága 14mm.

Az Iceman Z8™ hólánc sorozat 8mm-es belső bowden vastagsága miatt a gumiabroncs szélességét csak jelentéktelen mértékben, mindössze 8mm-rel növeli, ezért még az olyan modern gépjárművek esetén is használható, ahol a kerékjárati ív csak igen kevés helyet biztosít. Az Iceman Z8™ hólánc személy, Pick-Up és egyterű (SUV) gépkocsikhoz érhető el és abban az esetben érdemes választani, ha a gépjármű megengedett összsúlya meghaladja a 2 tonnát vagy ha nagyon erős a motor.

Az egyik leggyorsabban felszerelhető, keréktárcsa védős, hagyományos hólánc konstrukció asszimetrikus gyémánt alakzatú felfekvéssel. Láncvastagsága 9mm.


Találatok: [22]    1-10 11-20 21-22
Találatok/oldal:  

Kosár

Kihangosító webáruház, kihangosító vásárlás A kosár üres!

Belépés - Regisztráció

Kizárólag viszonteladó partnereinknek.
(Ha Ön nem viszonteladó partnerünk, nem szükséges regisztrálnia!)

Hírfolyamok

Feliratkozás hírlevélreLeiratkozás
 

Fő értékesítési pontok:

Szaküzleteink Budapest XI. és III. kerületeiben:

További, cégünk által forgalmazott márkák:

THULE autós tetőcsomagtartó és csomagtartó rendszerek

BURY Bluetooth kihangosító és mobiltartó rendszerek

CARGOBAR kamion felszerelés, rakományrögzítés

Thule csomagtartó, tetőcsomagtartó, Thule tetőbox és síbox, Thule kerékpártartó, Thule síléctartóUtazáshoz, sportoláshoz egész évben kíváló segítséget nyújtanak a THULE autós csomagtartó, szállító rendszerei, melyek megnövelik gépkocsija csomagterét. Amit el tud képzelni, azt a THULE rendszereivel el is tudja szállítani. Minden saját felszerelése önnel lehet, bármerre is indul. Cargobar kamion és teherautó felszerelés - rakományrögzítésAz autóban való mobiltelefon használat nem csak szabálytalan, de ténylegesen balesetveszélyes is. A BURY autós kihangosítók használata lehetővé teszi a sofőr számára, hogy vezetés közben is telefonálhasson anélkül, hogy figyelmét elvonná a telefonkészülék kezelése. Cargobar kamion és teherautó felszerelés - rakományrögzítésAz új CARGOBAR kamion és teherautó felszerelések és tartozékok rugalmas felhasználásuknak és nagy teherbírásuknak köszönhetoen kiváló segítséget nyújtanak a mindennapos szállítmányozás nehéz, fizikai feladatainak elvégzéséhez.
>> Tovább >> Tovább
>> Tovább

Médiapartnereink: